افیلیشن نویسندگان

ساخت وبلاگ

ابتدا از چپ به راست مدرک تحصیلی یا درجه آکادمیک نویسنده را می‌آوریم. سپس نام واحد (unit) را می‌آوریم و سپس نام گروه (Department) و نام دانشکده (Faculty) و نام دانشگاه (University) را خواهیم آورد. در انتها نیز نام شهر و نام کشور مشخص خواهد شد.
بنابراین یکی از روش‌های خوب در نگارش افیلیشن نویسندگان فوق الذکر این است که به روش زیر اقدام نماییم. لازم به توجه است که میتوان در انتهای نام هر نویسنده به صورت بالا نویس (Superscript) یک شماره قرار داد که به افیلیشن همان نویسنده اشاره می‌کند.
از آنجایی که هر چهار نویسنده یک افیلیشن مشابه دارند بنابراین به روش زیر عمل خواهد شد:
Saeed Javizadeh1, Elham Shams abadi1, Manijeh Baraheimi1, Hossein Fayaz manesh1
1: Assistant Professor, Department of Remote sensing & Geographic Information System, Faculty of Geography, Tehran University, Tehran, Iran
نکته
گاهی می‌توان قبل از درجه دانشگاهی (استاد یا استادیار و غیره) عنوان رشته و مدرک را هم ذکر کرد. مثلا از عبارتی نظیر M.Sc. in Geomorphology یا Ph.D. of Educational studies و یا موارد مشابه به نحو مقتضی استفاده کرد که در این موارد لازم است از فورمت‌های معمول هر دانشگاه که در آن تحصیل می‌کنید استفاده کنید و نیز از فورمتی که مجله اختصاصا در تنظیم افیلیشن‌ها از شما خواسته است استفاده کنید.

3) گام تکمیلی (ارائه دو مثال پیچیده‌تر)
مثال اول:
فرض کنیم نویسنده سوم وابستگی آکادمیک نداشته باشد و در شرکت فرضی البرز در شهر مشهد و به عنوان معاون پژوهشی در دپارتمان پژوهش این شرکت به فعالیت مشغول باشد و بخواهد از این افیلیشن استفاده کند .این فرد دارای مدرک فرضی Ph. D. در رشته میکروب شناسی می‌باشد. بنابراین از آنجایی که ما در بین این نویسندگان یک افیلیشن شماره دومی هم پیدا کرده ایم، به افیلیشن این نویسنده افیلیشن شماره دو را می‌دهیم (بدون توجه به اینکه ایشان نویسنده دوم باشد یا نویسنده سوم یا نویسنده چهارم). بنابراین لیست نویسندگان و افیلیشن آنها به شرح زیر است:

Saeed Javizadeh1, Elham Shams abadi1, Manijeh Baraheimi2, Hossein Fayaz manesh1
1: Assistant Professor, Department of Remote sensing & Geographic Information System, Faculty of Geography, Tehran University, Tehran, Iran
2: Ph.D. in Microbiology, Vice President of Research, Alborz Inc., Mashhad, Iran
مثال دوم:
فرض کنید نویسنده چهارم (حسین فیاض منش) دانشجوی Ph.D رشته جغرافیای طبیعی از همان دانشگاه باشد. بنابراین با توجه به اینکه دو افیلیشن قبلا به سه نویسنده قبل از ایشان اختصاص
داده شده است به ایشان افیلیشن شماره سوم را اختصاص می دهیم و لیست نویسندگان و افیلیشن آنها به صورت زیر نگارش شود:
Saeed Javizadeh1, Elham Shams abadi1, Manijeh Baraheimi2, Hossein Fayaz manesh3
1: Assistant Professor, Department of Remote sensing & Geographic Information System, Faculty of Geography, Tehran University, Tehran, Iran
2: Ph.D. in Microbiology, Vice President of Research, Alborz Inc., Mashhad, Iran
3: Ph.D Student of Natural Geography, Department of Remote sensing & Geographic Information System, Faculty of Geography, Tehran University, Tehran, Iran
4) نکات مهم در انتخاب عناوین علمی برای نگارش افیلیشن
در این بخش به برخی از نکات قابل توجه در زمینه تهیه افیلیشن نویسندگان اشاره خواهیم کرد.
نکته 1
در صورتی که نویسنده چهارم دانشجوی Ph. D باشد که هنوز امتحان جامع خود را نگذرانده است روال معمول براین است که در افیلیشن خود همانطور که در مثال بالا اشاره شده است از عبارت Ph.D. Student استفاده می‌کند. درصورتی که ایشان آزمون جامع خود را گذرانده و درحال اجرای پروژه پژوهشی دوره دکترای خود باشد روال معمول این است که از عبارتPh.D. Candidate استفاده کند. با اینحال استفاده از هر یک از این دو عناوین برای دانشجوی مقطع Ph. D بصورت آلترناتیو بکار برده می‌شود و دانشجویان Ph.D بهتر است در انتخاب یکی از این عناوین به قوانین دانشگاه محل تحصیل خود ارجاع نمایند.
نکته2
برای انتخاب عنوان مناسب برای اعضای هیئت علمی میتوان از معادل‌های زیر استفاده کرد. با این حال در این مورد توصیه می‌شود که نویسندگان طبق قوانین دانشگاه محل کار و روش معمول در آن دانشگاه اقدام نمایند:
عضو هیئت علمی: اگر نویسنده بدون توجه به رتبه دانشگاهی‌اش بخواهد از این عنوان عمومی استفاده کند می‌تواند از عبارت Faculty Member استفاده نماید. عضو هیئت علمی می‌تواند یک عضو هیئت علمی پژوهشی و یا یک مربی و یا یک مدرس یا استاد دانشگاه و غیره باشد.
مربی: معادل مناسب برای این کلمه عبارت Tour است. با اینحال ممکن است نویسنده بسته به روال مرسوم در دانشگاه محل فعالیتش بخواهد از عنوان مدرس و یا عضو ھیئت علمی برای معرفی خودش استفاده نماید.
نکته 3
ممکن است برخی از سیستم‌های دانشگاهی از عبارات استادیار و دانشیار و استاد استفاده نکرده و مثلا بجای استادیار از Lecturer و بجای دانشیار و استاد از Senior Lecturer استفاده کنند. بنابراین توجه به روال مرسوم دانشگاه و قوانین دانشگاه محل کار در انتخاب عنوان دانشگاهی توصیه می‌شود.

5) افیلیشن‌های چند گانه
ممکن است در برخی موارد نویسنده یا برخی از نویسندگان دارای افیلیشن‌های چند گانه باشند . بعنوان مثال فرض کنیم که در همان مثال قبلی نویسنده چهارم که قبلا به ایشان افیلیشن شماره سه را اختصاص داده بودیم دارای دو افیلیشن باشد. بنابراین برای ایشان علاوه بر افیلیشن شماره سه، افیلیشن شماره چهار را نیز اختصاص خواهیم داد. در مثال زیر، فرد نامبرده علاوه بر آنکه دانشجوی دانشگاه تهران است به یک دانشگاه دیگر نیز بعنوان قرارداد حق التدریس آموزشی متصل می‌باشد و فرض بر این است که مقررات دانشگاهی ایشان را ملزم به اعلام هر دو افیلیشن کرده باشد. بنابراین در بالای نام ایشان در لیست نویسندگان به شماره هر دو افیلیشن شماره سه و چهار اشاره میکنیم و افیلیشن شماره چهار را نیز در لیست افیلیشن‌ها قرار می‌دهیم:
Saeed Javizadeh1, Elham Shams abadi1, Manijeh Baraheimi2, Hossein Fayaz manesh3,4
1 Assistant Professor, Department of Remote sensing & Geographic Information System, Faculty of Geography, Tehran University, Tehran, Iran
2: Ph.D. in Microbiology, Vice President of Research, Alborz Inc., Mashhad, Iran
3: : Ph.D Student of Natural Geography, Department of Remote sensing & Geographic Information System, Faculty of Geography, Tehran University, Tehran, Iran
4: Lecturer, North Tehran Branch of Islamic Azad University, Tehran, Iran

6) نگارش مشخصات نویسنده رابط
نویسنده رابط (Corresponding Author) که گاهی اوقات در متون فارسی از آن به عنوان نویسنده مسئول نیز نام برده می شود کسی است که اقدام به سایمیت مقاله به مجلات کرده و آدرس ایمیل ایشان در مقاله درج می‌شود و خوانندگان مقاله نیز با ایشان بعنوان مسئول پژوهش و یا رابط نویسندگان یا رابط تیم پژوهشی تماس می‌گیرند. نویسنده مسئول می‌تواند همان نویسنده اول باشد و یا هر یک از سایر نویسندگان در لیست ترتیبی نویسندگان مقاله باشد.
در مثال قبل فرض کنید که نویسنده اول یعنی Saeed Javizadeh شخصا نویسنده مسئول مقاله نیز باشد و شماره تلفن ایشان 2320497 و شماره فکس ایشان 32320953 و ایمیل ایشان [email protected] است بنابر این میتوان نوشت:
Corresponding author:
Dr. Saeed Javizadeh, Department of Remote sensing & Geographic Information System, Faculty of Geography, Tehran University, Tehran, Iran, Tel: +98.2320497, Fax: 98.2320953, Email: [email protected]
نکته 1
در نگارش مشخصات نویسنده مسئول بهتر است اگر ایشان دارای عنوان دکتر است این عنوان ذکر شود.
نکته 2
در روش صحیح نگارش شماره تلفن و کد کشور و قرار دادن علامت + قبل از 98 و نیز قراردادن علامت نقطه بعد از 98 دقت شود.
نکته 3
گاهی لازم است که آدرس مربوطه شامل شماره ساختمان یا شماره خیابان و یا کدپستی یا نیز باشد که در این موارد بسته به قوانین و روال معمول دانشگاه مورد نظر اقدام می‌شود.
نکته 4
قبل از تصمیم به تعیین و نگارش صحیح افیلیشن خود به مقررات دانشگاه و یا سازمانی که در آن به فعالیت علمی مشغول هستند مراجعه کنید.

برگرفته از کتاب اصول نگارش مقالات علمی. نویسندگان: دکتر سعید جوی زاده، دکتر زهرا حجازی زاده، الهام شمس آبادی، مرضیه موغلی.

برگزاری دوره های آموزش مقاله نویسی ISI، مکاتبات بین المللی، تکنیکهای آماری در مقاله نویسی و… به صورت خصوصی و عمومی در شیراز و تهران تحت نظر اساتید مجرب ایران

برگزاری کارگاه ها ی 1 روزه و 2 روزه  اصول مقاله نویسی در دانشگاه شما

تلفن تماس : 09382252774-07132341477

آدرس: شیراز-خیابان برق، کوچه 1 موسسه علمی آموزشی چشم انداز

پست الکترونیک:

[email protected]

وب سایت:

مقاله نویسی, آموزش مقاله نویسی, آموزش مقاله نویسیISI , اصول نگارش, مقالات علمی, اصول مقاله نویسی,  آموزش مقاله نویسی در شیراز, آموزش مقاله نویسی در تهران, موسسه چشم انداز, دکتر سعید جوی زاده, محمد یزدانی, دوره آموزشی, کارگاه رایگان, گارگاه مقاله نویسی, مقاله, روش تحقیق, ژورنال, پذیرش مقاله, ارسال مقاله, سرقت ادبی, پیشینه تحقیق, اصول چکیده, عنوان, فیلم آموزشی, فایل صوتی مقاله نویسی, چاپ مقاله, پذیرش مقاله صد در صد تضمینی, گارگاه مقاله نویسی در تهران, دانلود مقاله, دانلود آموزش مقاله نویسی, دانلود فیلم آموزشی, فیلم آموزش مقاله نویسی, فایل صوتی مقاله نویسی, کتاب, کتاب آموزش مقاله نویسی, جزوه آموزشی, جزوه مقاله نویسی, کتاب اصول نگارش مقالات علمی, آموزش در تهران, دانشگاه تهران, دانشگاه شیراز, تکنیکهای آماری در مقاله نویسی,

وبلاگ شخصی سعید جوی زاده - اقلیم شناس...
ما را در سایت وبلاگ شخصی سعید جوی زاده - اقلیم شناس دنبال می کنید

برچسب : افیلیشن,نویسندگان, نویسنده : javizadeha بازدید : 234 تاريخ : سه شنبه 7 آذر 1396 ساعت: 21:16